Promenite valutu
Lista želja Korpa
Vaša korpa
Vaša korpa je prazna.

C.D. Hypnotic Poison 2014 W edp 100ml tstr

11.880 RSD
Zapremina:
100.0 ml
Opis proizvoda

C.D. Hypnotic Poison 2014 W edp 100ml tstr
Grupa: orijentalni gurmanski miris
Diorov mirisni otrov u neodoljivoj crvenoj bočici ima neverovatnu popularnost i među novijim generacijama. Njegova zavodljiva mekoća pleni pažnju seksi blendom cveća, začina i gurmanskih akorda, među kojima maštu raspaljuju akordi sladića, kokosa, badema i vanile. Ovo je takođe jedna od kompozicija koja je napravila pravu revoluciju u svetu parfimerije, tokom godina ponuđena na nekoliko različitih načina i u različitim koncentracijama. Najnovije izdanje koje potpisuje parfimer Francois Demachy, parfimer kuće Dior prikažaće "đavolju" stranu mirisa orijentalnom kompozicijom u kojoj caruje absolut jasmina sambac sa svojom ledeno-animalnim nijansama.
Hypnotic Poison Eau de Parfum je izrazito prirodni i crpi svoju moć i snagu iz pažljivo odabranih absoluta sirovina. "Hypnotic Poison se igra absolutima, njihovim prirodim aromama i dubinom." - govori Francois Demachy. Kompozicija mirisa nudi zavodljive aroma absoluta jasmina Sambac kombinovane sa absolutom cvetova narandže koje greju i okružuju smolasto vrele note tonke i delikatne vanile. Gurmansko, zavodljivo lice dodatno naglašava sladić koji je jedan od ključnih sastojaka čitave Hypnotic Poison linije.
Prepoznatljiva bočica oblika crvene ušećerene jabuke koju prelivaju tamni slojevi istopljene lave najsličnija je po formi i kombinaciji nijansi bočici parfmskog ekstrakta mirisa Hypnotic Poison. Bočicu su izradili majstori staklari Saint-Gobain. Oko vrata bočice uvezana je crna traka sa CD pečatom, a bočica je krunisana crnim čepom naglašavajući tamniju (veštičiju) stranu kompozicije. Moguće ga je nabaviti od januara 2014. godine.
Preko našeg web shopa možete naručiti

Nov komentar
Slični proizvodi
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.